Aclima

Aclima WarmWool Overall

1 998,75 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Glöm allt som heter ulltröja, ullångkalsonger och buff/huva när du ska ut i skogen. Aclima introducerade den första heldressen i ull på marknaden. Ett fantastiskt plagg där du slipper få en glipa och därmet snö/kyla ned på ryggen. Produkten har två-vägs dragkedja framtill, samt dragkedja runt baken och ner på låren. Dessutom har overallen tumgrepp för att värma händerna. Med samma design som våra warmwool-hoods kan man ändra mellan, rund hals, hög hals eller balaclava. En revolutionerande produkt för alla som vill ha det så enkelt som möjligt, samtidigt som den håller värmen även om den blir blöt.

Aclima WarmWool är Aclimas mest populära serie och den där vi har flest varianter. Detta är det traditionella understället tillverkat av Total Easy Care (TEC) - behandlad Merinoull, vilket gör kläderna extra mjuka. Plaggen isolerar mycket bra även om du skulle bli fuktig. Kroppslukt sätter sig inte i plagget. Aclima WarmWool är plagget för dig som gillar att vistas utomhus även om temperaturen kryper under noll.

Användningsområde:
Produkter som håller värmen under aktiviteter såsom alpint, friluftsliv, paddling, klättring och liknande.

Tillverkad i:
- 200G Soft Merino Wool
- 100% Merino Wool.

Aclima WarmWool Overall finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Underställ - Överdelar. Aclima är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…