Athlon

Athlon Ares Gen 2 20-60x85 UHD Tubkikare Med Astro PRO 187 Stativ

11 995 kr 16 990 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Athlon Ares Gen 2 20-60x85 UHD tubkikarpaketet med Astro Pro 187 stativet är ett oerhört prisvärt tubkikarpaket i mellanklassen för den som vill ha mer kvalitet för pengarna.

Athlon Ares Gen 2 20-60x85 UHD tubkikarpaketet med Astro Pro 187 stativet är ett oerhört prisvärt tubkikarpaket i mellanklassen för den som vill ha mer kvalitet för pengarna.

Athlon Ares familjen av tubkikare har utformats med avancerad optisk teknik och användarvänlighet som de viktigaste egenskaperna. Ares levererar ljusa, knivskarpa bilder och kommer i en robust, vädertålig design som är redo för alla förhållanden. UHD ED-glaslinser för en ultimat klarhet och skärpa. Atlon Ares har också AFMC (avancerade ytbehandling i flera lager) och har BAK4 prismor med nya ESP dielektriska ytbeläggningen. Det tuffa chassit är imsäkrat och fuktskyddat, helt vattentätt och fyllt med argongas för att undvika intern imma och ge en bättre termisk stabilitet. Linserna behandlas externt med Athlons XPL ytbeläggning för att motstå smuts, olja och för att stå upp mot alla tuffa väderförhållanden. Välj mellan tre olika modeller - var och en påtagligt annorlunda i storlek vilket ger dig möjlighet att skräddarsy ditt val, efter just dina önskemål och aktiviteter.

Paketet innehåller:
Athlon Ares Gen 2 20-60x85 tubkikare
Athlon allvädersväska
Astro Pro 187 stativ
Den fantastiska livstidsgarantin som Athlon Ares erbjuder, är, i sig, ett stort incitament för den som söker en mycket prisvärd mellanklass tubkikare för fågelskådning eller friluftsanvädning i olika former. Denna garantin gör att oavsett vad som händer, som resulterar i att tubkikaren gå sönder, får man den reparerad antingen kostnadsfritt eller ersatt med en ny. När man kommit in i Athlonfamiljen blir man väl omhändertagen.

Specifikationer:
XPL Coating ger dig ett extra skydd på de yttre linserna från smuts, olja, repor
BAK-4 glasprismor reflekterar mer ljus och ger dig en ljusare och skarpare bild
ESP dielektrisk ytbeläggning reflekterar över 99% av ljuset till dina ögon
Magnesiumchassi ger dig styrkan i ett metallchassi och reducerad vikt med 30%
Avancerade fullt flerlagerbehandlade linser ger bättre ljusgenomsläpp
Argongasfylld, ger ett bättre imskydd och hindrar fukt
UHD ED-glas levererar tydligare och skarpare bilder
Vattentät i de tuffaste väderförhållanden

Tekniska Data:
Förstoring: 20-60x
Objektivdiameter: 85 mm
Synfält på 1000m: 33.2 - 15.7 m
Närgräns: 12 m
Ögonavstånd: 20-18 mm
Väderskydd: Vattentät & imtät
Storlek: 429 x 102 mm
Vikt: 1984 g
Garanti: Athlon Gold Medal livstidsgaranti.


Medföljer:
Allvädersväska.

ASTRO PRO 187 är ett mycket flexibelt treben aluminium stativ ideellt för alla användningsområden. Det kan användas väldigt bra ihop med foto och videoutrustning, astrokikare eller tubkikare.

Stativhuvudet är ett tvåvägs panormahuvud, framställt av högkvalitativt aluminium för ett smidigt och professionellt bruk. Huvudet klarar en vikt på upp till 8kg. Justerkruven säkrar en precis kontroll över de horisontella och vertikala huvudrörelserna och låsa fast huvudet vid behov. Huvudet är utrustat med snabbplatta.

Ben byggda i elokserat aluminium.
Snabb benklämma.
Viktkrok monterad på mittpelaren.
Väldigt långa benvärmare gör stativet extra bekvämt och skönt.
Väldigt robust konstruktion.
VÄLDIGT LÅGT VIKT!!!!
Stativets maxhöjd gör att det kan användas mycket bra ihop med astrokikare såsom Astro Navy Gigant 20x80 eller 25x100, Celestron Skymaster 20x80, 25x100 eller dylikt.
Passar ihop med alla typer av tubkikare.
Vattenpass.
Levereras med slitstark bärväska.
Maxhöjd: 187cm
Minimum höjd: 51cm
Ihopfält: 77cm
Vikt: 2,39 kg.
Maxbelastning: 8 kg.
Bendiameter: Ø28mm
5 års garanti mot fabrikationsfel.
Vi rekommenderar starkt detta stativ som ett av de bästa och mest prisvärda stativen som trots en låg vikt är förvånansvärt stabilt och smidigt att använda. Det som imponerar mest är användbarheten, det faktum att benvärmarna täcker hela längden på övre pelaren, att de klär alla tre benen. Maxhöjden på stativet gör att astronomiska observationer blir lika möjliga som landobservationerna och återigen: VIKTEN! Vikten är alltid ett problem och för att minimera den är man oftast tvungen att ta till kolfiber vilket ökar markant kostnaderna. Genom en unik aluminiumlegering löser ASTRO PRO 187 detta problem utan att göra avkall på stabiliteten.

Athlon Ares Gen 2 20-60x85 UHD Tubkikare Med Astro PRO 187 Stativ finns i kategorin PN Jakt - Optik - Tubkikare. Athlon är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…