Avignon

Avignon Heat Max Strumpa Älg

104,30 kr 149 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Avignon Heat Max Älg är den perfekta sockan för alla som älskar att hålla sig varma och bekväma, oavsett om man är ute i snön eller bara känner sig kall inomhus. Denna socka är konstruerad med en hög densitet som gör att den bibehåller värmen runt dina fötter under lång tid. Det innebär att du kan njuta av en varm och bekväm känsla hela dagen, utan att behöva oroa dig för att frysa.

Sockorna har ett älgtryck i svart, som ger dem en unik och charmig touch. Resten av sockan är grå och vit med en röd rand som ger en stilfull kontrast. Detta färgschema gör att sockorna blir både moderna och klassiska, perfekta för att komplettera din outfit.

Den yttre delen av sockan är tillverkad av 100% akryl, vilket ger en mjuk och bekväm känsla mot huden. Den finns i en mängd olika färger och mönster, så du kan välja den som passar din stil bäst. Insidan av sockan är tillverkad av 100% uppruggad polyester, vilket skapar en luftig känsla som håller foten varm och torr.

Vad som verkligen utmärker Avignon Heat Max Älg är dess TOG-rating på 4,7. Det innebär att den är mer än 4 gånger så varm som en vanlig bomullssocka som bara har en TOG-rating på 1. Detta gör den till den perfekta sockan för alla som behöver extra värme och komfort under kalla dagar och nätter.

Så om du vill hålla dig varm och bekväm i kylan, eller bara vill ha en socka som ger en otroligt varm och mysig känsla, då är Avignon Heat Max Älg den perfekta sockan för dig!

Avignon Heat Max Strumpa Älg finns i kategorin PN Jakt - Digital Flytt. Avignon är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…