Deeper

Deeper Smart Sonar Chirp+ 2 - Fish Spotter kit

4 300 kr 4 400 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Tack vare tydlig skärpa och bättre noggrannheten i CHIRP+ 2, tillsammans med appen Fish Deeper™. Planera, logga och analysera dina fiskeresor och skapa dina egna topografiska kartor över dina fiskeplatser. CHIRP+ 2 sänder upp till 100 m med solid anslutning till din smartphone via en egengenererad Wi-Fi, så du behöver inte mobildata eller någon internetanslutning. Den kompakta designen och lätta vikten gör det enkelt att förvara den i dragväskan eller att ha den i fickan.

Hur funkar de olika frekvenserna?

Täck stora ytor och hitta fiskens uppehållsplatser snabbare med den breda strålvinkeln, 47° (100 kHz).
Använd mediumstrålvinkeln, 20° (240 kHz), för att gå in djupare, och få en mer detaljerad bild på det område du hittat.
Med den mycket detaljerade smala strålvinkeln, 7° (675 kHz). får du den mest exakta precisionen.


Deeper CHIRP+ är världens första kastbara, GPS-aktiverade, WiFi-fisksökare som använder CHIRP-tekniken. Med de tre strålfrekvenserna, den skarpa tydligheten och imponerande precisionen är den idealisk för att snabbt lokalisera uppehållsplatserna för de arter du vill åt, märka ut rovfisk, fastställa fiskstim och för att fiska på extrema djup. CHIRP+ ger dig de strategiska fördelarna för att fånga mer, fånga snabbare och fånga bättre.


Vad är då fördelen med Chirp?
Enkelt förklarat: ett traditionellt ekolod sänder ut en enda frekvenspuls åt gången. CHIRP ekolod (Compressed High Intensity Radiated Pulse) sänder ut ett kontinuerligt flöde av frekvenser som sträcker sig från låg till hög. Det gör att ekolodsavläsningarna blir mycket tydligare och med högre upplösning än hos de traditionella ekoloden. Chirp frekvensen ger en målseparation på 1 cm, du får alltså en tydligare bild av det som visas på skärmen, du ser exempelvis abborrarna även om de befinner sig i ett stim med betesfisk. Chirp tekniken ger även en bättre och tydligar bild av ditt bete vid vertikal och pimpelfiske.


Specifikationer:
- Batteritid på upp till 15 timmar och laddas till 100 % på endast två timmar. 80% på 45 minuter, 100% på 75 minuter.
- Med den inbyggd GPS funktionen kan du skapa exakta sjökort från land, kajak och även ute på isen. Dessa kartor lagras automatiskt i din -Deeper Lakebook™, som är din personliga fiskejournal.
- Visar djup ner till 100m med exakthet och precison. Wi-Fi-signal upp till 100m med en solid och trygg uppkoppling.
- Välj 4 olika lägen för olika fiskesituationerför: kasta från land, isfiske, flasher eller från båt eller kajak.


Med i förpackningen:
DP4H10S10/Chirp+2 Sonar
Hölje för nattfiske
USB kabel
USB wire
Fodral i neopren
2 st fästskruvar
Snabbguide
Säkerhetsföreskrifter

Deeper Smart Sonar Chirp+ 2 - Fish Spotter kit finns i kategorin PN Jakt - Fiske - Elektronik - Ekolod. Deeper är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…