Grizzly Ears

Grizzly Ears Predator Pro Earbuds

1 995 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

MER ÄN BARA HÖRSELSKYDD
Att använda hörselskydd när man jagar är en bra investering. Även om du använder ljuddämpare är risken stor för hörselskador då impulsljudet är ca 120dB. Därför är ett bra hörselskydd en självklarhet i varje skytts- och jägarens vapengarderob. Jakt handlar om precision och hörseln kan vara minst lika viktig som synen. En jägare ska kunna höra en kvist gå av, hundarna som skäller och kommunikationen med jaktkamrater via jaktradion.

Hörselskydd för aktiva jägare
GRIZZLY EARS skärper dina sinnen och ökar dina chanser till en lyckad jakt. Aktiva hörselskydd gör stor skillnad när du avfyrar skott från ditt gevär. Oavsett om du sitter på pass, drevjakt, jagar småvilt eller är hundförare så är det ett viktigt jakttillbehör som gör stor skillnad. GRIZZLY EARS hörselskydd är av hög kvalitet och dom uppfyller kraven för den aktiva jägaren och skytten.

Hörselskydd en självklarhet i jaktutrustningen
Vid olika typer av jakt krävs olika typer av jaktutrustning. Du som jagar vildsvin och är ute på vildsvinsjakt vet att det kan vara ett högt tempo och där är det viktigt att du har ett bra hörselskydd med medhörning för att du ska få en bra överblick över den aktuella jaktsituationen. GRIZZLY EARS hörselskydd som jaktutrustning låter dig höra bruset i träden och när du väl kommer till skott tar hörselskyddet bort det skadliga ljudet för att skydda din hörsel.

Hörselskydd med bra passform och medhörning
För att hörselskydden ska fungera optimalt är det viktigt att de har bra passform och sitter skönt i öronen så att du inte tar av dig hörselskydden. GRIZZLY EARS har lagt stort fokus på just komfort. Hörselskydd med medhörning och möjligheten att förstärka ljud samt dämpa skadligt impulsljud för att skydda din hörsel är att föredra i alla tänkbara jaktsituationer.

Hörselskydd med bluetooth = överlägsen frihet
GRIZZLY EARS har modern digital teknik med inbyggd bluetooth som synkroniserar mot jaktradion och/eller mobiltelefonen. Med hjälp av mikrofoner på utsidan av hörselskydden kan GRIZZLY EARS hörselskydd även förstärka svaga ljud upp till 6 gånger, för att du ska kunna höra knastret från skogen, få full kontroll och bli en bättre jägare. Hörselskydden är 100% vattentät, allt för att du ska ha fokus på jakten.

GRIZZLY EARS hörselskydd är för alla jägare och skyttar och strävar hela tiden efter att skapa den bästa och säkraste lösningen för hörselskydd.

INKLUDERAR I PAKETET:
?? GRIZZLY EARS GE46 PREDATOR PRO enhet
?? Formbara öronproppar. 2 par vardera: XS/S/M/L
?? Avtagbar snodd
?? Laddningsväska
?? Förvaringsväska
?? Karbinhake
?? USB kabel

EGENSKAPER
TRÅDLÖS BLUETOOTH V5.0 100% TRÅDLÖS
MEDHÖRNINGSFUNKTION. FÖRSTÄRKER SVAGA LJUD UPP TILL 6X
LJUDKOMPRESSION (REDUCERAR SKADLIGA SKOTT ELLER IMPULSLJUD ÖVER 85DB
NRR 26 DB
STEREO LJUD VÄNSTER & HÖGER ÖRA
RINGA ELLER SVARA PÅ TELEFON SAMTAL
FULLSTÄNDIG AUTOMATISK PARNING
RIKTNINGSMIKROFONER
GOD RF KÄNSLIGHET. PÅLITLIG SIGNAL
LADDBARA LITHIUM-ION BATTERIER
TALTID UPP TILL 4 TIMMAR
SPELTID UPP TILL 3.5 TIMMAR
MEDHÖRNING UPP TILL 6 TIMMAR
LADDNINGSENHET UPP TILL 3X FULLA LADDNINGAR
LADDNINGSTID 1.5 TIMMAR
Standby upp till 100 timmar
LÅG VIKT, 4 GRAM/ÖRONPROPP
100% VATTENTÄT (BARA ÖRONPROPPARNA, INTE LADDNINGSENHETEN)
AUTOMATISK TURN ON/OFF OCH LADDNING

SPECIFIKATION
Vikt: 41 g
Batterityp: 45mAH Li-polymer
Mått: 27x22,8x26 LxBxH (mm)

Grizzly Ears Predator Pro Earbuds finns i kategorin PN Jakt - Jakt & Skytte - Jakt & Skyttetillbehör - Skyddsutrustning. Grizzly Ears är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…