Härkila

Härkila Clim8 Insulated värme väst

4 395 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Härkila clim8 isolerad väst är ett intelligent självreglerande plagg som kan styras direkt på själva västen genom att trycka på clim8®-logotypen eller finjusteras med hjälp av clim8®-appen.

Härkila clim8 isolerad väst är en intelligent värmeväst som anpassar den elektroniska värmefunktionen till vädret, jägarens aktivitetsnivå och bärarens anpassade värmeinställning. Allt styrs av clim8®-appen som du bara behöver ställa in och glömma. Appen behövs bara under installationsprocessen, när produkten har parats ihop överförs din personliga profil till jackan och dina anpassade inställningar tillämpas. Appen kan också användas för att finjustera temperaturen om du vill ställa in en specifik temperatur. Västen är isolerad med dun och är vindavvisande. Den har ett reflekterande foder som håller kvar den genererade värmen och leder värmen tillbaka mot din torso. clim8®-västen drivs av en USB-kabel som ansluts till en powerbank. Västen är utrustad med en förvaringsficka för din powerbank. Powerbanken ingår inte i leveransen. Vi rekommenderar att du använder en powerbank på minst 10 000 mAh och att den har en utgång på 5V/2,1A.Funktion:
* Stor värmekudde på ryggen
* Intelligent Set & Forget-appstyrning och tryckknapp för värmereglering
* Intelligent Set & Forget-appstyrning och tryckknapp för värmereglering
* Horisontell bröstficka med dragkedja och sidofickor med dragkedja
* Elastiska ärmhål och nederkant för åtsittande passform
* Innerficka med dragkedja och förvaringsficka för powerbank

Material:MainFabric· 100% Polyester· WRLining· 100% PolyesterPadding· 50% Down/50% Feather

Härkila Clim8 Insulated värme väst finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Värmeplagg/Elvärme - Värmevästar. Härkila är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…