Hunter

Hunter Smokepins 12-pack HICKORY

299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för PN Jakt

Att kallröka fisk, kött och ost har aldrig varit enklare. Med Smokepins kan du på ett enkelt och smidigt sätt kallröka utan att behöva göra en större investering som exempelvis ett rökskåp kan innebära.

Smokepins är det nya sättet att kallröka och passar utmärkt för dig med begränsat utrymme, eller för dig som vill prova på ett fantastiskt tillagningssätt utan att investera mängder av pengar.

Smokepins är enkelt, tryggt och 100% naturligt, ger en fantastisk smak och gör kallrökningen lättillgänglig, även på exempelvis en fiskesemester.

Rökpinnarna är tillverkade av naturliga material och är otroligt lättanvända. Allt du behöver är Smokepins, socker, salt och ett litet rökhus. Rökhuset kan bestå av en kartong, en klotgrill eller en påse som träs över själva rökningen.
Här hittar du inspiration och smaskiga recept att prova med dina nya Smokepins.

Att kallröka:
Metoden kallrökning har funnits länge i Sverige och används ofta vid tillagning av delikatesser såsom kallrökt fisk eller kött. Med Smokepins blir metoden mer användarvänlig och möjlig även för dig som bor exempelvis i lägenhet eller har ett begränsat utrymme för tillagningen.
Att kallröka gör att produkten konserveras vilket i sin tur leder till längre hållbarhet och mindre matsvinn, det är också billigare att röka själv än att köpa färdigt i butik. Att det sedan smakar fantastiskt är givetvis den största vinsten.

Varför Smokepins?
Förutom att du tillför en fantastisk smak till din mat är Smokepins också små och smidiga, lätta att ta med och använda vart du vill.
Du slipper lägga pengar på rökugn, rökhus eller annan utrustning. Den enkla rökmetoden passar alla och kräver ingen förkunskap.
Smokepins är 100% naturliga och miljövänliga, perfekt för den medvetne hemmakocken.
Med denna metod kan du också röka större mängder kött eller fisk, vilket leder till minskat matsvinn och sparade pengar.

Egenskaper:
· Lätta att använda
· Ger en fantastisk, autentisk smak
· Miljövänliga
· 12-pack

Hunter Smokepins 12-pack HICKORY finns i kategorin PN Jakt - Jakt & Skytte - Slakt & trofé - Rökskåp & tillbehör. Hunter är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…