Lafayette

Lafayette GPS Mini 4G Hundpejl

4 995 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

GPS-Enheten har alla nödvändiga funktioner för dig som söker en ren GPS till liten som stor hund, eller varför inte det perfekta alternativet att förpassa din befintliga radiopejl till att bli ett komplement. Lafayettes GPS Mini är en mycket smidig GPS som endast väger 120gram.

Lafayette GPS App är byggd för att vara det kompletta verktyget för dig som Hundförare. Detta genom att ha all önskvärda data från GPS-enheten, den överlägset bästa kartmiljön, enkelt kunna bjuda in vänner till jakt och på ett mycket effektivt sätt dela och hantera jaktområden med dina jaktlag eller vänner.Appen finns i App-store & Google Play redan idag och är gratis de första 30 dagarna för dig som vill utvärdera och testa Appen. Därefter kan du köpa tjänsten per vecka, månad eller år. Från 99 kr - 749 kr.GPS-Enheten har alla nödvändiga funktioner för dig som söker en ren GPS till liten som stor hund, eller varför inte det perfekta alternativet att förpassa din befintliga radio pejl till att bli ett komplement.Lafayettes GPS Mini är en mycket smidig GPS som endast väger 120 gram. Den är helt fri från uttag vilket genererar en helt vattentät enhet. GPS Mini har trådlösladdning och medföljer i köpet gör en QI laddare som enkelt ansluts med USB. Plasten i GPS Mini är noga utvald för att tåla extremt hårda påfrestningar på plasten då vi vet vilket slitage hundarna utsätter produkterna för.Givetvis har Lafayettes GPS Mini skallindikator och skallräknare. En unik funktion är Lafayettes skallräknare som inte bara filtrerar fram ett rent ljud utan även identifierar ljuden som kommer in. Detta innebär att det är slut med bonusrapporterade skall när hunden springer i granplanteringar eller har halsbandet hängandes i backen. Endast hundskall registreras och visas sedan för dig i appen både genom antal skall och färgmarkerad spårlöpa.En annan smidig funktion är ändring av enhetsinställningar som skickas med när enheter kommunicerar med användaren, och detta görs normalt i samband med positioneringsintervallet. Därför kan det i vissa system upplevas långsamt. Men med Lafayette GPS kan du däremot skicka kommandon och enhetsinställningar som aldrig tar längre än 30 sekunder oavsett om positioneringsintervallet är mycket längre än så. Däremot, så skickas enhetsinställningarna givetvis snabbare än så om positioneringsintervallet tillåter detta.Produktinformation:
* Tillverkad i Sverige
* IP67 Vattentät
* Vikt: 120 g
* Trådlös laddning
* Nätverk 4G/GSM
* Roamingfritt SIM
* Obegränsad telematik / årsvis
* Växlar mnätverk vid behov mellan operatörer
* Garanti 3 år
* Skallindikator
* Skallräknare
* Spårningsintervall 3 sek - 3h
* Batterikapacitet >24h vid 3 sek intervall
* Heartbeat funktion - skickar enhetsinställningar snabbare än pos. intervall
* Skallalarm
* Områdeslarm
* Svensk support och service via telefon, chatt och mail
* Flexibel och enkel infästning

Lafayette GPS APP
* Laddas enkelt ner på Google Play eller App Store.
* Fritt de 30 första dagarna och kan sedan köpas 7 dagar, 3mån eller 1år.
* Finns ett Basic abonnemang för åskådaren som exkluderas hybridkartan och möjlighet att ha egen GPS.Marknadsledande unikt kartmaterial
* Årligen uppdaterade kartor
* Exklusiv Hybridkarta - karta som innehåller en mix av Ortofoto, Terrängfoto och fastighetskartan.

Teams – För tex. jaktlaget eller vänner
* Här delar ni enkelt era egna och era enheters positioner.

Jaktområden
* Här skapas gränser, och kartnålar av alla dess former. Sedan länkas önskat jaktområde till valfritt Team.Enhetsinställningar
* Du manövrerar snabbt och enkelt era enheter.
* Justera spårlängd 10min-48h på egna enheter.
* Justera positionering – 3 Sek till 3h på egna enheter
* Aktivera Skallalarm, Områdeslarm etc.

Övriga inställningar
* Du mäter avstånd, ändrar spårfärg & skallfärg, Ikonernas storlek, spårets bredd och mycket annat i appen genom enkel manövrering i menyerna.

Lafayette GPS Mini 4G Hundpejl finns i kategorin PN Jakt - Hund - Jakthunden - GPS-Pejlar. Lafayette är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…