Lafayette

Lafayette Smart+ Superpaket 31 MHz Bluetooth

4 495 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Smart+ är uppföljaren till testvinnaren Smart, och innehåller allt du förväntar dig och lite till!Nytt för Smart+*3års Garanti + ytterligare 2 år när du som kund registrerar din enhet hos Lafayette

*Bluetooth 5.1 (på radio med Bluetooth)

*Unikt mikrofonval i menyn

*20% bättre batteritid

*31 MHz - 41 Jaktkanaler

*Väljer du Smart+ med Bluetooth får du en s.k. aktiv blåtand utan fördröjning! Liten, lätt, stöttålig och vattentät jaktradio på 31 MHz med smarta funktioner som är enkla att hantera. Allt du behöver för att komma igång med jakten!Superpaketet innehåller:*Radioväska

*Radiodel 31 MHz

*USB laddare

*Bordsladdare + Nätadapter

*2st Batteri AP-70

*Bältesclips

*öronmussla

*Skogsantenn 31 MHz

LAFAYETTE SMART TAR JAKTRADION TILL EN NY NIVÅ

Enheten är liten och lätt med en lyckad kombination av både analoga och digitala funktioner som är enkla att hantera. Med Lafayette kommunicerar du smart, utan att störa viltet.

ANALOGT OCH DIGITALT

Alla anrop görs som tidigare analogt (bästa räckvidd och ljudkvalitet) och du kan prata med alla oavsett vilken radio de använder. I den analoga delen kan du som tidigare justera knappljud, använda talförvrängare och viskningsläge m.m.Tack vare digital teknik kan du göra ett ljudlöst räckviddstest (signal som studsar och bekräftar kontakt) och exempelvis kolla om du har kontakt med din jaktkompis längst bort i jaktområdet. Skriv egna SMS eller välj bland 15 förprogrammerade som talar om att vilt är i närheten, att du är framme på passet eller att hunden är släppt. Välj en eller flera mottagare.

PRAKTISK JAKTLAGSKANAL

I Lafayette Smart kan du skapa jaktlagskanaler - bra om du jagar i flera jaktlag. Du döper jaktlaget, bestämmer kanal och pilotton och kan trådlöst överföra denna information till dina kompisar. Du kan välja att göra ett individanrop, alltså bara prata med jaktledaren t.ex. I displayen syns vem som anropar vilket minskar risken för missförstånd.Med den nya modellen kan du också skicka nödsignal vid behov av akut hjälp och via Sök-radio-funktionen kan man hitta den nödställde. Tappar du radion går den leta rätt på med hjälp av ljud och ljus.

KORT FAKTA:

*Endast 230gram

*Metallchassi

*IP68 klassad

*Batteri 1200 mAh

*Extremt lättmanövrerade menyer

*Smart placering för tillbehörsuttaget

Lafayette Smart+ Superpaket 31 MHz Bluetooth finns i kategorin PN Jakt - Jakt & Skytte - Elektronik - Jaktradio. Lafayette är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…