Aclima

Paketpris Aclima Woolnet Polo Zip + Longpants

2 198 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

WoolNet Polo Zip och Long Pants är ett underställ i merinoull vävd som en klassisk nätbrynja med polotröja med dragkedja för extra ventilation. Materialet ger plagget extra mycket luftfickor och det håller därmed håller värmen ännu bättre än traditionella merinoullplagg. Dessutom ger det en extremt bra ventilation. En lyckad kombination för dig som har svårt att välja tjocklek på din underställströja. Kanske inte det sexigaste plagget, men förmodligen det effektivaste i merinoullklassen! Tröjan har förstärkningar i heltäckande merinoull på axlar och armbågar och byxorna är förstärkta i grenen och på knäna.

WoolNet är Aclimas nätmerinoullserie. Plaggen har mycket god andningsförmåga och isolerar effektivt. Ullen är behandlad med Total Easy Care (TEC), något som gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga om du skulle bli fuktig.

Användningsområde: Medel till hög aktivitet där det krävs lite extra isolering - som fjällturer, längdskidåkning, jakt och toppturer.

Merinoullkvalitet: 120 g/m2.

Tvättråd:
Maskintvätt 40°, använd ej blekmedel.
Kan strykas med låg temperatur.
Kemtvätt endast med perkloreten.

Endast mulesingfri merinoull från Nya Zeeland.

   

Paketpris Aclima Woolnet Polo Zip + Longpants finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Underställ - Underställspaket. Aclima är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…