Pumori

Pumori Comfort Heat Värmeväst 2.0

1 695 kr 2 495 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

En uppdaterad version av vår egna Pumori Comfort Heat värmeväst som är en vidareutveckling av tidigare västar och som idag är den mest prisvärda på marknaden.

Uppdaterad med en ny design, skönare yttertyg och mer värme!

Frusit så att du skakat eller faktiskt till och med gått hem? Suttit i skidliften och velat därifrån? Stått och stampat dig varm i publiken medan du tittat på vintersport? Arbetar utomhus under vintern eller är det så att du lätt fryser när som helst på året? Lösningen är tillskottsvärme genom en batteridriven värmeväst i upptill som varmast nära 55-60°C i. Det tar endast några få minuter efter västen blivit aktiverad tills den sprider behaglig värme. Användningsområdet för värmevästen är oerhört brett. Tekniken är väl beprövad och vi är säkra på att dina dagar utomhus under den kallare årstiden kommer att bli både behagligare och längre. Dags att sluta frysa!

Värmevästen har 3 värmezoner, två stycken fram och en bak på ryggen, denna väst har även en dragkedja på sidorna så att du kan expandera västen om du vill få plats med fler kläder under!

LED indikator på vänster bröst som är ställbar i 3 nivåer.
Rött läge ger 100% av effekten (ca batteritid 3,5h, kan variera beroende på temperatur)
Blått läge ger 75% av effekten (ca batteritid 5h, kan variera beroende på temperatur)
Grönt läge ger 50% av effekten (ca batteritid 7h, kan variera beroende på temperatur)

Färg: Svart med orange detaljer
Tvättråd: Västen kan tvättas i 30 grader (utan batteri) västen får ej strykas eller torktumlas!
Medföljer: Powerbank 10 000 mAh(USB-C) och laddsladd för ingår.

Pumori Comfort Heat Värmeväst 2.0 finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Värmeplagg/Elvärme - Värmevästar. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…