Pumori

Pumori Isklinten Underställsbyxa Merinoull

549 kr 795 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Underställsbyxan Pumori Isklinten är ett underställ tillverkat i 100% merinoull, fördelen med just merinoull är att det transporterar fukt extremt bra och har hög andningsförmåga, vilket gör att du även vid blandad aktivitetsnivå har ett underställ som håller dig varm när det behövs.Pumori Isklinten är ett underställ tillverkat i 100% merinoull, fördelen med just merinoull är att det transporterar fukt extremt bra och har hög andningsförmåga, vilket gör att du även vid blandad aktivitetsnivå har ett underställ som håller dig varm när det behövs.

Understället är mjukt och följsamt vilket gör att det alltid sitter bekvämt och tack vare merinoullen så sätter sig ej kroppslukt.

Pumori Isklinten är ett plagg för dig som jagar aktivt med varierande aktivitetsnivå, för äventyraren som älskar att utforska naturen eller för den fisketokige som vill vara ute på sjön även om temperaturen är låg.

- Merinoull
- Naturligt antibakteriell
- Andas effektivt
- Håller värme

Pumori Isklinten Underställsbyxa Merinoull finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Underställ - Underdelar. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…