Pumori

Pumori Loden Byxa

1 795 kr 2 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för PN Jakt

Pumori Loden jaktbyxa är tillverkad i ett extremt tyst och luftigt material. Byxan rekommenderas för det varmare, torrare dagarna. Jaktbyxan inte är försedd med något membran vilket är perfekt för jakter där aktivitetsnivån är högre än normalt! Loden som material är känt för sin tysthet vilket gör att denna byxa är extremt omtyckt bland hundförare och pyrschjägare!

Observera: Loden kläderna är något större än vanligt. Välj 1-2 storlekar mindre än du skulle göra i vanliga fall! Modellen på bilden är 180 cm lång och bär storlek 48

Pumori Loden är en jaktbyxa tillverkad i ett extremt tyst och luftigt material, byxan är följsam och har inget membran vilket gör att den rekommenderas för de torra, varmare dagarna samt jakter där aktivitetsnivån är högre än normalt!
Loden är ett material känd för sin tysthet vilket gör att denna byxa är extremt omtyckt bland hundförare och pyrschjägare!

Resultatet av att lyssna!
Under två års tid har Pumori tagit del av feedback från erfarna jägare & hundförare från de norra delarna av Sverige och den gemensamma nämnaren har i slutändan alltid varit densamma - Efterfrågan på ett plagg som har en hög andningsförmåga som ej begränsar rörelseförmågan och är EXTREMT tyst! En mängd produkttester senare så föll sedan pusselbitarna på plats och Pumori Loden blev slutresultatet.

Funktioner för den aktive jägaren
Byxans passform är väldigt följsam och begränsar ej rörelseförmågan, vilket är en viktig aspekt när man smyger in på ett vilt eller försöker komma till ett läge på ståndskall.

Rymliga ben- och lårfickor gör att du får med dig det du behöver och byxan har även ventilering på sidorna som är perfekt vid högre aktivitetsnivå! Byxan har även ett s.k. snölås på vaden och du har även ett öppningsbart och justerbart benslut vilket gör att att du kan få byxorna över de flesta kängorna på marknaden!

Specifikationer:
- Extremt tyst material
- Andas väldigt bra
- Följsam design
- Rymliga ben- och lårfickor
- Snölås
- Justerbart & öppningsbart benslut

Material:
Yttertyg: 80% Ull, 20% Mixfiber
Liner: 100% Polyester

Pumori Loden Byxa finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Jaktkläder - Jaktbyxor. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…