Pumori

Pumori Sarek Jacka 2.0

2 195 kr 2 995 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Denna jaktjacka har en hög krage och justerbara huva vilket håller dig väl skyddad även i de tuffaste vindarna. De dagar som den ej behövs kan du enkelt ta av den. Jackan har även radiofickor på båda sidor vilket gör att jackan kan användas av såväl höger- som vänsterskyttar.

Jackan är tillverkad i borstad polyester vilket gör den extremt tyst och optimal för smygjägaren eller hundföraren.

Pumori är ett nytt varumärke som fokuserar på jakt- och outdoorkläder för nordiskt klimat. Pumori har tillsammans med erfarna jägare tagit fram kläder som uppfyller de krav som ställs på utrustningen i tuff terräng.

Sarek är en klädserie gjord för hastiga väderomslag, krävande vandringar och frostiga mornar. Ett plagg som du enkelt justerar med hjälp av ventileringsfickor beroende på temperatur och aktivitet.

Jackans höga krage och justerbara huva håller dig skyddad även i de tuffaste vindarna och de dagar som den ej behövs kan du enkelt ta av den. Jackan har även radiofickor på båda sidor vilket gör att jackan kan användas av såväl höger- som vänsterskyttar.
Jackan är tillverkad i borstad polyester vilket gör den extremt tyst och optimal för smygjägaren eller hundföraren.

Specifikationer:
- Avtagbar huva, justerbar
- Radiofickor på båda sidor
- YKK-Dragkedjor
- Inneficka
- Justerbart ärmslut
- Justerbar i midja
- Ventilering under armar

Vattentäthet: 10 000 vattenpelare

Tillverkad i 100% polyester, liner tillverkad i 100% polymide

Pumori Sarek Jacka 2.0 finns i kategorin PN Jakt - Kläder & Skor - Jaktkläder - Jaktjackor. Pumori är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…