Sako

Sako S20 Hunter

21 359,20 kr 26 699 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Sako S20 - det första riktiga hybridgeväret för både jägare och precisionsskyttar

Sako har skapat en helt ny kategori för repetergevär.

Den modulära strukturen har utformats med progressiva skyttar i åtanke och anpassar sig till en föränderlig livsstil vilket gör Sako S20 till ett framtidssäkrat gevär.En av huvudfunktionerna med Sako S20 är den take down-utformningen på stocken. Den unika modulariteten gör att geväret kan anpassas efter skyttens preferenser med hjälp av olika stockar och grepp.

Sako introducerar vid lanseringen både en precisionsstock och en jaktstock där den senare är en förbättrad version av en traditionell tumhålskolv som påminner om ett pistolgrepp. Att växla mellan olika stockar går både snabbt och är enkelt. Endast ett par minuter krävs för att ändra geväret från att vara mer av ett precisionsgevär till ett ergonomiskt jaktgevär med ett perfekt grepp och vice versa.

Sako S20 Hunter Hunter

Denna nya modell av Sako har en tumhålskolv som är designad för att ge jägaren de ultimata förutsättningarna till ett bra skott i en jaktsituation. Det läderlika greppytorna ger dig bra grepp oavsett väderförhållanden. Skjutkomforten och det ergonomiska greppet på denna tumhålskolv kan vara den avgörande faktorn mellan succé och misslyckande.
Detta vapen har ett chassi som är byggt av flygplansklassat aluminium, med hjälp av två skruvar har den en avtagbar stock, detta för att enkelt kunna byta ut stocken till den andra S20 kolven (ingår ej) som har ett öppet pistolgrepp.

*Kaliber: .308 Win
*Justerbart trycke (1-2kg)
*Justerbar avtryckare
*Förbättrad säkring och bredare avtryckare.
*Integrerade picatinny-spår i lådan.
*Justerbar kolvkam
*Piplängd: 51cm som är gängad i 5/8-24
*Blånerad pipa

Sako S20 Hunter finns i kategorin PN Jakt - Vapen - Kulgevär. Sako är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…