STIHL

STIHL MSA 60 C-B Batteridriven Motorsåg 30 cm med batteri & laddare

3 890 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Mångsidig, batteridriven motorsåg Stihl MSA 60 C för trädgårdsarbete och uppgifterna runt huset. MSA 60 C är lätt och behändig och det perfekta verktyget om du vill såga grenar från träd och buskar eller för arbete som att kapa ved. Den tysta sågen är en del av Stihl AK-system och kan användas utan hörselskydd. MSA 60 C arbetar både tyst och helt utan avgaser så att du kan använda dem i bullerkänsliga områden som bostadsområden och till och med i slutna rum.

Levereras med batteri och laddare.

Snabbkedjespänning (B)
Snabbkedjespänning (B) gör det enkelt och bekvämt att spänna kedjan. Kedjan spänns helt utan någon hjälp av verktyg. Fäll upp locket och skruva upp kedjedrevskåpan. Kedjan lossas genom att man vrider på justerdrevet åt vänster och spänns genom att man vrider vredet åt höger. När kedjan är riktigt spänd, skruva åt kedjedrevskåpan och fäll ner locket.

Softgripp
Softgripp är ett mjukt handtag som gör jobbet extra bekvämt.

Manöverreglage
För bekväm användning. Med de mjuka komponenterna i handtaget ligger bekvämt i handen och blir både lätt och säker att köra. Dessutom säkras greppet av den mjuka beläggningen, speciellt när det är blött.

Tvåhandsfattning
Det ergonomiskt utformade främre handtaget och det bekväma bakre handtaget med mjukt grepp gör att arbetet blir både säkert, bekvämt och mindre tröttande i alla lägen.

Transparent oljetank
Den transparenta tanken gör att du alltid har kontroll på kedjeoljenivån. Kedjeolja fylls snabbt och enkelt på med hjälp av Stihls bekväma påfyllnignssystem.

Transportläge
Batteriet kan sättas i två olika lägen i maskinen. I första läget, transportläget, är batteriet fast fixerat i maskinen, men har inte kontakt med kontaktytorna i maskinen. I andra läget, driftsläget, är batteriet helt intryckt och batteriets och maskinens kontaktytor ligger mot varandra.

EC-motor
EC-motorn hämtar ut ända upp till 55% mer effekt ur batteriet samtidigt som den skonar batteriet och ökar dess livslängd med upp till 70%. Dessutom har motorn låg vikt, kompakta mått och är näst intill omöjlig att slita ut.

Svärd: 12\” (30cm)
Kedjehastighet: 24 m/s
Drivlänksbredd: 1,3mm
Kedjedelning: 1/4\” PM3
Vikt utan batteri: 2,5kg

Inklusive AK20 batteri samt AL101 laddare

STIHL MSA 60 C-B Batteridriven Motorsåg 30 cm med batteri & laddare finns i kategorin PN Jakt - Skog & Trädgård - Skog - Motorsågar - Stihl Batteridrivna motorsågar - Stihl AK-System. STIHL är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…