Tikka

Tikka T3x Super Varmint Cerakote

29 498,75 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för PN Jakt

Tikka T3x Super Varmint Cerakote

Nya Tikka T3x Super Varmint en klassisker bland Tikkamodeller har fått en rejäl ansiktlyftning.

Kolven har fått grön roughtecbehandling med svart spindelnätsmönster. Justerbar kolvkam, dubbla mellanläggsbrickor för kolvlängden. Tungstensfärgad Cerkotebehandling av pipa och låda vilka fortfarande är gjorda av det rosttröga stålet, 5/8x24 gängad pipa är standard, Flutat slutstycke med förstorad slutstycksknopp, fabriksmonterad picatinnyskena och femskottsmagasin är standard.

Tikka T3x Varmint är ett bekymmer fritt alternativ för banskytte och jakt som kräver maximal precision. Varmintmodellerna levereras utan riktmedel med 5 patroners magasin. T3x har en ny bakkappa som tack vare de integrerade luftfickorna ger en bättre rekylupptagning och låter dig fokusera på det viktiga. För ytterligare förbättrad livslängd på rekylklacken så tillverkas den i stål. T3x slutstyckshylsa tillverkas i metall och ger ett bättre skydd för bakre delen av slutstycket och slagstift och håller nu en kvalitet värdigt en TikkaT3x.


Specifikationer:
*Magasin: 5+1
*Tvåstegstrycke

Tikka T3x Super Varmint Cerakote finns i kategorin PN Jakt - Vapen - Kulgevär. Tikka är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…