Vorn

Vorn EV30 Ash Green Ryggsäck Med Gevärsfodral

3 695 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Jaktryggsäck i hög kvalitet med justerbart utrymme för geväret.

Jaktryggsäckarna från Vorn har blivit en favorit hos jägare över hela världen. Med vapnet tryggt skyddat i ryggsäcken kan du fokusera helt på jakten. Ryggsäcken har ett patenterat Quick Rifle Release-system som snabbt och pålitligt ger dig tillgång till vapnet när du är redo att skjuta. Fokus på detaljer och material i god kvalitet försäkrar att ryggsäcken sitter bekvämt på ryggen i många år.

Vorn EV30 rymmer 30 liter och är den minsta ryggsäcken i EV-serien. Den ger gott om utrymme till jaktutrustning samtidigt som du får fördelarna med en kompakt och smidig jaktryggsäck. Den är tillverkad i slitstarkt, tyst och vattenavvisande material. På sidan finns en öppning som gör att du enkelt kommer åt packningen i huvudfacket. Alla dragkedjor är från YKK™ och är vattenavvisande med PU-beläggning.

EV30 har en yttre och inre ram för optimal stabilitet och packkapacitet. Vapenutrymmet är både rymlig och justerbart. Ryggsäcken har bekväma axelband med Vorn Pin Lock-system för justering och är kompatibel med vätskesystem på upp till 3 liter. Det kraftiga höftbältet har Molle-fästpunkter. På både insida och utsida finns meshfickor och ryggsäcken har flera handtag, kompressionsremmar och fästpunkter.

-Rymmer 30 liter
-Quick Rifle Release-system
-Slitstarkt och vattenavvisande material
-Tyst
-Sidoöppning till huvudfacket
-Vattenavvisande dragkedjor från YKK™
-Bekväma axelband
-Höftbälte med Molle-fästpunkter
-Flera fickor, fästen och kompressionsremmar

Specifikationer:
Volym: 30 L
Vikt: 2,45 kg
Material: V-Tex (3-lagers, vattenavvisande)
Duraflex™-spännen
Färg: Ash Green

Vorn EV30 Ash Green Ryggsäck Med Gevärsfodral finns i kategorin PN Jakt - Jakt & Skytte - Jakt & Skyttetillbehör - Jaktryggsäckar. Vorn är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…