Zeiss

Zeiss Secacam 5

2 790 kr
I lager    Sponsrad länk för PN Jakt

Med hjälp av en viltkamera från Zeiss öppnar sig möjligheten att enkelt observera och följa djurs naturliga rörelser. Kvaliteten på inspelningarna är avgörande för att tydligt kunna identifiera djuren, och Zeiss viltkameror tar dig med på en resa in i deras hemliga världar genom att leverera detaljerade bilder med imponerande kontraster. Genom den innovativa infraröda blixten, bestående av 60 svarta lysdioder, och den extremt ljuskänsliga fotosensorn, överträffar Zeiss Secacams förväntningarna genom att skapa skarpa och utmärkt upplysta foton och videor även under totalt mörker. Kamerans kompakta design och lätta vikt möjliggör en enkel montering på trånga platser, träd, buskar eller andra svårtillgängliga områden. Detta öppnar upp för användning i olika terränger och livsmiljöer, vilket ger en flexibilitet i placeringen som passar dina behov.Secacams standardinställningar är optimerade för de flesta tillämpningar, och om du önskar justeringar görs dessa smidigt via den stora displayen och de bakgrundbelysta knapparna. Kopplingen mellan din Zeiss Secacam och Zeiss Secacam-appen är enkel, och aktiveringskoden som medföljer kameran gör processen smidig och problemfri. För att ytterligare stärka din trygghet och tillit följer en generös tvåårig garanti med kameran. Zeiss Secacam 5 erbjuder en sömlös möjlighet att utforska och dokumentera vilda djurs beteenden på ett pålitligt och bekvämt sätt, vilket gör den till en idealisk följeslagare för naturälskare och jägare.Skillnaden mellan Secacam 5 och 7:

Linssystem, dioder, blixt och teknik är detsamma i båda versionerna. Men det är enklare installation i 7:an då placeringen av batteripaketet och displayen är mer lättåtkommliga. På 7:an är displayen placerad på ett sätt som gör att du vid installationen kan se precis den bild som du sen kommer se när den väl är på plats. Du kan alltså rikta kameran i önskat läge och samtidigt se hur det kommer bli gebom att titta live på displayen.OBS! För att få bilder skickat från kameran till appen krävs en prenumerationstjänst som kostar från 2.99 euro i månaden. Man kan också välja en pott, vilket gör det möjligt att betala för ett visst antal bilder. Man kan även på klassiskt vis ta ut minneskortet från kameran och ansluta till sin dator för att ta del av den inspelade materialet, i detta fallet tillkommer inga prenumerationskostnader.

Specifikationer:
* Storlek: 130 x 100 x 70 mm
* Vikt: 320 g utan batterier
* Driftstemperatur: ? 20°C | + 55 °C
* Synfält: 60°
* Blixtområde: ~ 30 m
* Antal lysdioder/Typ av blixt: 60 x Black-LED/940 nM
* Respons tid:

Zeiss Secacam 5 finns i kategorin PN Jakt - Jakt & Skytte - Åtel & Lockjakt - Åtelkamera. Zeiss är ett av våra märken som säljs direkt av PN Jakt.

Läs mer…